E-zines heeft u al kunnen lezen dat het digitale verzuimloket deel gaat uitmaken van de beveiligde site van DUO.">

Digitaal verzuimloket via de beveiligde site

Dit betekent dat gebruikers van het verzuimloket vanaf dat moment niet meer op de huidige manier kunnen inloggen. Om straks nog gebruik te kunnen maken van het verzuimloket moet u inloggen op de beveiligde site met een nieuwe (zelfgekozen) inlognaam, een nieuw wachtwoord en een token. Een token is een apparaatje dat een willekeurige combinatie van cijfers genereert. Deze cijfercombinatie gebruikt u dan weer om in te loggen. Het wachtwoord krijgt u toegestuurd van DUO, het token ontvangt u van de beheerder van de beveiligde site van uw organisatie.

Vanaf 15 november kan de beheerder van de beveiligde site gebruikers aanmelden voor de beveiligde site en koppelen aan het verzuimloket. Het is belangrijk dat de autorisatie voor de beveiligde site op tijd geregeld is. Vanaf maandag 3 januari 2011 kunt u alleen nog gebruikmaken van het verzuimloket via de beveiligde site. We raden u aan om niet tot het eind van het jaar te wachten met het regelen van een autorisatie.

De autorisatie voor de beveiligde site regelt u via de beheerder van uw eigen organisatie. In de tweede week van november ontvangen gebruikers van het verzuimloket een brief met daarin meer informatie en de contactgegevens van de beheerder van de beveiligde site. Samen met deze brief ontvangt u een formulier dat u kunt gebruiken om een aantal gegevens door te geven aan uw beheerder van de beveiligde site.
De beheerders van de beveiligde site ontvangen begin november van DUO meer informatie over de werkwijze en de te koppelen rollen en kenmerken.

Telefoonnummer
Adres
Postcode
Plaats
BRIN
Email
URL