Recent gestart: de programma-coördinator VSV/Jikp ZOB

Even voorstellen: Han Viguurs
10-04-2017    Redactie    Nieuwsberichten

Sinds 1 maart 2017 ben ik werkzaam in regio 37 als programma-coördinator Voortijdig Schoolverlaten (VSV) en Jongeren in een kwetsbare positie (Jikp).

Tot 1 januari dit jaar was ik werkzaam in de regio Noord-Oost Brabant op hetzelfde vakgebied. Men kent mij als een netwerker met visie op de overgang van onderwijs (VO/MBO), arbeidsmarkttoeleiding en sluitend vormgeven van de keten voor jongeren in een kwetsbare positie. Daarbij stel ik het belang van de jongeren voorop.

In deze regio wil ik graag samenwerkingen aangaan/onderhouden met partijen die wat kunnen betekenen in het voorkómen van voortijdig uitval van jongeren in het onderwijs. Daarbij is het tevens mijn doel om samen met ondernemers, gemeenten en onderwijs de overgangen tussen onderwijs én de overgang van onderwijs naar de arbeidsmarkt, soepeler te laten verlopen.

Ik zie ernaar uit jullie ontmoeten,
tot gauw, Han Viguurs

E: han.viguurs@aanvalopschooluitval-zob.nl 
M: 06-20020479

 

Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren gewerkt voor het programma Aanval op schooluitval. In het werk heb ik mijn passie voor het bieden van opleidingskansen en -mogelijkheden aan jongeren kwijt gekund. Ik ben blij dat ik een bijdrage hebben mogen leveren aan het daadwerkelijk terugdringen van het aantal jongeren dat zonder diploma de school verlaten heeft. Bedankt voor de constructieve samenwerking. Ik wens mijn opvolger Han Viguurs veel succes toe.

Annie van Doremalen

Annie van Doremalen, Programmadirecteur 2014-2017