En even voorstellen

Jouw project in beeld
01-09-2015    Redactie    Nieuwsberichten

Suzie Ziener

Ben jij bezig met een interessant VSV project en wil je daar wel over vertellen? Of heb je binnenkort een interessante bijeenkomst of andere activiteit van je VSV project? Of heb je iets wat je wilt delen over het voorkomen van VSV?

Neem dan contact met mij op! Ik kom graag bij je langs om hier een verhaal over te schrijven en foto’s of eventueel een video van te maken! Ook tips zij welkom.
Jouw project of activiteit rondom VSV in beeld kan inspirerend zijn voor andere scholen met vergelijkbare vraagstukken.
Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Suzie Ziener. Je hebt me wellicht al eerder ontmoet bij de conferentie of bij een ander voortijdig Schoolverlaten (VSV) bijeenkomst. Daar kon je me dan zien met camera én schrijfblok om de verhalen op te tekenen die ik zag.

Voor het project voortijdig Schoolverlaten Zuid-Oost Brabant verleen ik ondersteuning bij de (online) communicatie, social media en evenementen. Ik schrijf daarvoor o.a. artikelen voor de nieuwsbrief en de website en maak fotorapportages van VSV bijeenkomsten.
Ik woon in Eindhoven met mijn man en 3 zonen. Fotografie, muziek (rock van YES) en schrijven zijn mijn twee grootste passies. Daarnaast heb ik nog vele hobby’s zoals illustreren, dansen, reizen, lezen, koken en muziek. 

Je kan contact me opnemen via mail: cs.ziener@summacollege.nl. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Wil je ook de andere medewerkers van het VSV programma leren kennen? Kijk dan hier.