Hulp bij het organiseren van bijeenkomsten

Studivents projecten
25-03-2015    Redactie    Nieuwsberichten

Studivents projecten helpt bij het organiseren van de VSV conferentie op 9 april 2015. Zij willen zich graag voorstellen:

Studivents biedt ondersteuning bij het organiseren van bijeenkomsten op secretarieel gebied! Dat is ons motto, maar dit is niet het enige ding wat Studivents doet. Studivent is namelijk een onderdeel van het Summa College van de Secretariële beroepen. De bedoeling van Studivents is om studenten (1ste & 2de jaars) ervaring op te laten doen door het uitvoeren van echte praktijkopdrachten. De studenten zullen onder begeleiding van docenten deze opdrachten uitvoeren.

Door de praktijkopdracht en de ervaring die de studenten opdoen krijgen ze een beter beeld van het beroepenveld waarin ze na het behalen van hun diploma in terecht kunnen komen. Deze prakrijkopdrachten zijn heel afwisselend. Soms moet men een speeddate voor bedrijven organiseren of een receptie. Bij het uitvoeren van deze opdrachten kan de student een rol toegewezen krijgen als bijvoorbeeld gastvrouw. Hierbij neemt ieder student zo haar verantwoordelijkheid en levert kwalitatief goed werk. De studenten werken als een team en zijn uiterst gemotiveerd in de uitvoering van hun werkzaamheden.

Heeft u interesse in Studivents? Wilt u meer vragen over eventueel betreffende mogelijkheden of wilt u meer informatie? Dan kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

Adres
Summa College secretariële beroepen
t.a.v. Studivents
Sterrenlaan 10
5631 KA  EINDHOVEN

Contactpersoon
De heer H. Hanifer
Email: h.hanifer@summacollege.nl
Telefoon: 06 – 15 08 48 82 
Telefoon: (040) 269 40 00